tirsdag den 26. juli 2011

Sylt - kan man det?

Der er gået lidt "HAUSFRAU" i den her i sommerferien og det bliver værre. Bare vent til i ser hvad jeg er i gang med at sy! Men vær tålmodige, for det er ikke helt færdigt, og der kommer hele tiden ting i vejen. Som fx en svæømmehalstur, en terasse der skal have olie, et drivhus der skal passes, unger der skal hjælpes og en masse andre ferieting.

Men som bevis på min hausfrau status, viser jeg hermed hjemmelavet syltetøj/marmelade med rabarber, ribs og kanel.
Det er 100% godkendt af familien, men det er åbenbart ikke helt normalt. Kunne i hvert fald ikke finde en eneste opskrift på nettet der kombinerede ribs og rabarber i marmelade.

Hvis du har mod på at prøve selv, er opskriften sådan MEGET CA:

En masse rabarber hakket i 1 cm stykker
En god håndfuld eller to med ribs
Sukker efter smag
lidt vanilie
MEGET kanel.

Koges sammen i en gryde i ca 10 min og hældes på atamon skyllede glas.

VELBEKOMMEN!

1 kommentar:

  1. Visst kan man väl mixa lite av varje i sin sylt.Din variant låter ju spännande,och jag har gott om rabarber i trädgården, undrar just vad ribs är på svensk???...men ibland måste man ju chansa...
    Kerstin

    SvarSlet